Ο κλάδος των διαιτολόγων - διατροφολόγων και το ΕΣΠΑ

2015-11-18 13:11


Μία συνεργασία που οδήγησε σε ένα θεμιτό αποτέλεσμα για το κλάδο.

Μετά από πρωτοβουλία της κ. Ανδρουλάκη η οποία είδε ότι στην προδημοσίευση των ΕΣΠΑ δεν αναφέρονται οι διαιτολόγοι - διατροφολόγοι, και κατόπιν συννενόησης της ίδιας με τον κ. Ιωάννη Σουπιό, απεστάλλει επιστολή με αίτημα, στο Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ προκειμένου στον Οδηγό Εφαρμογής της προκύρηξης να συμπεριληφθεί και το επάγγελμα του Διαιτολόγου - Διατροφολόγου.


Το γραφείο πληροφόρησης του  ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ (https://www.antagonistikotita.gr) απάντησε στην κ. Ανδρουλάκη




Στις 16 Νοεμβρίου 2015 επανέρχεται η κ. Ανδρουλάκη, με επιστολή/αίτημα στο Υπουργείο το οποίο είναι αρμόδιο για τα ΕΣΠΑ μετά από ενημέρωση που υπήρξε από συνάδελφο που ο σύζυγος της εργάζεται σε φορέα του κράτους που ασχολείται με αυτού του είδους τα προγράμματα και κατά την οποία ενημέρωση, αναφέρθηκε  ότι η ΕΔΔΕ, δεν έχει κάνει κανένα γραπτό αίτημα για το κλάδο μας.






Μετά από 2 μέρες, στις 18 Νοεμβρίου 2015, λάβαμε την απάντηση από την αρμόδια υπάλληλο του Υπουργείο Οικονομικών





Είναι λυπηρό όταν αυτές οι ενέργειες δεν γίνονται μέσα από το όργανο εκπροσώπησης των διαιτολόγων - διατροφολόγων την ΕΔΔΕ και αναγκάζονται συνάδελφοι όπως η κ. Ανδρουλάκη, επικαλούμενοι το έννομο συμφέρον τους και τα συνταγματικά τους δικαιώματα να δρούν ατομικά για την διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος και ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους γνωριμίες για το καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ.


Καλή συνέχεια σε όλους τους συναδέλφους και ένα ευχαριστώ στην κ. Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και ζητάει σε κάθε κινητοποίηση της, την συμβολή μου.



Δεξιά θα βρείτε όλη την αλληλογραφία








Φωτογκαλερί: Ο κλάδος των διαιτολόγων - διατροφολόγων και το ΕΣΠΑ