Το γνωμοδοτικό σημείωμα

2015-05-30 19:03

 

Από την στιγμή που έγιναν οι εκλογές, ζητήθηκαν από μέλη του διοικητικού συμβουλίου ορισμένα στοιχεία για επιβεβαίωση κάποιων στοιχείων που αιωρούνταν και αφορούσαν πράξεις μελών του διοικητικού συμβουλίου που αντιβαίνουν στο νόμο και στο καταστατικό.

Η άποψη που εκφράστηκε ήταν ότι .... "δεν μπορεί άτομα που έχουν δράσει εκτός καταστατικού και εκτός νομικού πλαισίου να έχουν θέση ευθύνης και να υπάρχει ο οποιοσδήποτε κίνδυνος να δράσουν πάλι εκτός των όσων ορίζει καταρχήν ο νόμος, αλλά και το καταστατικό".

Ως εκ τούτου, ζητήθηκε από δικηγόρο να γνωμοδοτήσει και μέσω του γνωμοδοτικού σημειώματος να υπάρξουν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία τόσο του σωματείου, όσο και των μελών που ασκησαν διοίκηση. Το γνωμοδοτικο αυτό, απεστάλλει στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στις 31/05/2015 και ζητήθηκε όπως θα δείτε παρακάτω, να κοινοποιήσουν το γνωμοδοτικό σημείωμα στους δικηγόρους τους και να εξακριβωθεί εγγρράφως αν υπάρχει κάποια αντίθετη άποψη και να ενημερωθούν για πράξεις που έχουν πραγματοποιηθεί εκτός νομικού πλαισίου.

 

 

Να σημειωθεί ότι ουδέποτε μέχρι και σήμερα έχει υπάρξει έγγραφο δικηγόρου που να αναιρεί τα όσα αναφέρονταν στο γνωμοδοτικό σημείωμα. 

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο του γνωμοδοτικού σημειώματος, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ